2021-08-06 07:43:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ne hagyd, hogy a rosszakaróid elbizonytalanítsanak

Napi horoszkóp augusztus 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint az önbizalom és az akaraterő a siker titka. Bármiben kell döntést hoznod, biztos, hogy jól fogsz választani minden téren, csak higgy magadban és a képességeidben, és ne hagyd, hogy a rosszakaróid elbizonytalanítsanak.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Családi ügyek vonhatják el a figyelmed a munkáról. Úgy érzed, képtelen vagy mindkét helyen megfelelni, és ettől ingerültté válhatsz. Rövidesen minden megoldódik, addig igyekezz a legfontosabb teendőidre koncentrálni!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ötleteid mindig jók, ám az már gondot okoz, hogy másokat meggyőzz arról: az elgondolásod a gyakorlatban is működni fog. Legalábbis ma ez lesz a helyzet. Végül sikerrel jársz, csak ne add fel, és sorakoztasd fel az összes érved!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma csupa pozitív dolog történik veled. A szerencse akkor is melléd áll, ha mások teljes erőből akadályozni próbálnak, így végül látványos győzelmet aratsz. Romantikus hangulatod lelkes fogadtatásra talál.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mivel neked mindenből és mindenkiből csak a legjobb felel meg, gyakran érzed magad elégedetlennek. Legyél kicsit lazább: veled is előfordult már, hogy a legjobb szándékod ellenére hibáztál, ugye?


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Barátság és szerelem között néha valóban vékony a határvonal, de ne feledd: miközben barátod sok lehet, igaz szerelmed egyszerre csak egy! Ne higgy a látszatnak, ha ezzel veszélybe sodrod a kapcsolatodat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Híres vagy arról, hogy könnyen alkalmazkodsz szinte bármihez, de most tedd fel magának a kérdést: ez alkalommal is te vagy az, akinek engednie kell, vagy itt az ideje, hogy végre a sarkadra állj? Valószínűleg ez utóbbi...


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bár imádsz vitatkozni, ma jobban teszed, ha nem szállsz szembe a rokonaiddal, úgyis mindent jobban tudnak nálad, akármit is csinálsz. Akkor is fogadd el a segítségüket, ha éppen nincs rá semmi szükséged.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A féltékenység nem áll jól neked, akinek lételeme a flörtölés. Inkább keress valamilyen izgalmas programot, amire ketten mehetnétek el a pároddal. Kellenek az új élmények, a közös öröm! Az visszacsempészi az életetekbe a kezdeti lángolást.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Érdemes odafigyelned mások beszélgetéseire, mert olyan dolgot hallasz, ami választ ad egy régi kérdésedre. A munkahelyeden jól alakulnak majd a dolgaid, bár ehhez szükség lesz a talpraesettségedre és a kreativitásodra.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Most sok múlik azon, képes vagy-e megvalósítani az ötleteidet. Legyen szó egy érdekes vállalkozásról, egy új pénzforrásról vagy éppen lakásfelújításról, vágj bele! Az egyetlen, ami ma tévedésnek bizonyul, ha tétlen maradsz, vagy elbátortalanodsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ne akard egy csapásra megváltoztatni a rokonaidat, haladj apró lépésekben – ez már a párodnál is bevált! Főnököd megbízna valamivel, amihez nem fűlik a fogad? Ne keress kifogásokat, mondj egyértelmű nemet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: